Nieuwe krachtmeting next-gen consoles met Marvel: Ultimate Alliance

Gisteren hadden we al een Call of Duty 3 vergelijking van de next-gen consoles. Vandaag is er weer een nieuwe krachtmeting van de nieuwste generatie consoles met de game Marvel: Ultimate Alliance. Weet de Wii de andere consoles wat meer bij te houden, of zal ook deze keer het verschil weer erg groot zijn?

In Marvel: Ultimate Alliance kan je jouw eigen Marvel dream team samenstellen uit een enorme selectie van superhelden. Dr. Doom en een groep schurken onder de naam Masters of Evil hebben een plan om te heersen over de wereld. Alle superhelden moeten hun krachten bundelen om deze gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Ga een epische strijd aan om het lot van de aarde en het Marvel universum te bepalen.


Marvel: Ultimate Alliance is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 en PSP. De Wii-versie zal volgende week als launchgame bij de console verschijnen en voor de PlayStation 3 versie geldt hetzelfde, maar dan in maart 2007.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    wOw de ps3 hapert zo erg in deze game. De winnaar vind ik de 360, 2 de plaats is Wii en 3de is de ps3 🙂

  2.   
    ChielB's avatar

    De Wii heeft hierbij wel het grote voordeel dat het een cartoon-achtige game is, dus qua graphics oogt het allemaal prima. In de vergelijking gisteren met CoD3 was de Wii toch niet om aan te zien.

    De PS3 zie ik toch echt niet haperen, misschien ligt dat aan je internetverbinding? 😉 Vindt de PS3 juist een van de betere, komt wat lichter en natuurlijker over…

  3.   
    Cirdan's avatar

    idd G-Man;)

    bij mij stottert de PS3 ook niet ..mijn conclusie is:

    1e= PS3
    2e= Xbox 360
    3e= Wii

  4.   
    Nirusu's avatar

    Ik zag eigenijk geen verschil tussen 360 en PS3