Pokémon Diamond & Pearl vanaf 26 juli op je handheld

Pokémon Diamond & Pearl ligt inmiddels een tijdje in de Japanse winkels en heeft al dik vijf miljoen exemplaren verkocht. Aanstaande dinsdag verschijnt de game in de Amerikaanse winkels en nu is dan eindelijk ook de Europese launchdate bekendgemaakt. Vanaf 26 juli liggen de games namelijk in de winkels. Als je een beetje laat op vakantie gaat kun je ze dus lekker meepikken voor in de auto of het vliegtuig. En we hoeven natuurlijk niet te zeggen dat we ook hier in Europa gigantische verkoopscijfers verwachten…

Na Pokémon Red & Blue, Gold & Silver, Ruby & Sapphire en Fire Red & Leaf Green komt er ook een Pokémon game naar de Nintendo DS. Deze gaan, hoe kan het ook anders, Pokémon Pearl & Diamond heten. Een nieuw pokemon deel betekent zoals altijd een nieuwe speelwereld, een hoop nieuwe mysterieuze Pokémon en ook zal dit keer gebruik gemaakt gaan worden van de multiplayer mogelijkheden van de DS. En dit keer niet alleen Pokémon ruilen in een daarvoor gemaakt Poké-Center, maar het spel is ditmaal ook online te spelen via de Wi-Fi.

Pokémon Diamond & Pearl zal dus vanaf 26 juli te koop zijn, exclusief voor de Nintendo DS.

 1.   
  ThMsZ's avatar

  omg pokemon 😮 😕 afschaffe die zooi 👿 8)

 2.   
  Uchiha linkz's avatar

  nee man is juist leuk 😛

 3.   
  prof_111's avatar

  ThMsZ schreef, "omg pokemon 😮 😕 afschaffe die zooi 👿 8) "

  groot gelijk 👿

 4.   
  sparten117's avatar

  ieder zijn Eigen smaak ik vind pokemon flims en op tv leuk maar als game niet echt. 😉

 5.   
  Tom's avatar

  Ik heb de pest aan de films en series van Pokemon, maar ik heb genoten van sommige Pokemon games. Ik heb heel Pearl en Diamond niet gevolgd, maar ben zeker benieuwd naar het resultaat.

 6.   
  Cirdan's avatar

  fuck:P dit wil ik best wel hebben 😆 maar heb geen DS en ik ben momenteel aan het sparen voor een PS3 8)

 7.   
  .:joopie:.321's avatar

  waar kan ik een shiny stone vinden? 😕