‘Pokémon Diamond en Pearl-remakes verschijnen in 2021’

Fans schreeuwen er letterlijk al jaren om; een remake van de vierde Pokémon generatie, beter bekend als de Diamond en Pearl-serie. Nu lijkt er toch eindelijk iets achter de gesloten deuren van Nintendo in ontwikkeling te zijn.

Volgens de Franse insider Kelios zou volgend jaar november namelijk Pokémon Diamond en Pearl eindelijk hun welverdiende remakes ontvangen.

De enige resterende vraag is nu dan nog vooral wanneer Nintendo met een officiële aankondiging voor deze remakes gaat komen. Onlangs werden er tevens namelijk nog gigantische Dialga- en Palkia-ballonnen in een Japanse winkelcentrum geplaatst. Mogelijk komt er een aankondiging met The Game Awards op 11 december? De tijd zal het vertellen.

Als afsluitertje kwam diezelfde Kelios nog even met een korte aankondiging dat Nintendo volgend jaar ook nog even met een vervolg op Detective Pikachu aan komt zetten, alsof het helemaal niks is…

 1.   
  Dennisduin's avatar

  Op welke console kunnen deze geweldige games uitkomen?

 2.   
  Sander Klijn's avatar

  @Dennisduin: Het lijkt mij dat dit op de Switch verschijnt

 3.   
  RikZonderC's avatar

  Ik heb hier zo veel zin in! Ik wacht hier al jaren op! Hopelijk maken ze er iets moois van, want Sword en Shield vielen naar mijn mening heel erg tegen.