Sonic Rush Adventure raast naar de DS

SEGA heeft aangekondigd bezig te zijn met een exclusieve DS-titel die de welbekende speelheld Sonic in een nieuw jasje vertegenwoordigd. Deze nieuwe telg is de opvolger van Sonic Rush en zal de klassieke Sonic speelstijl in 2D bevatten. Sonic Rush Adventure zal aanstaande herfst in de Europese schappen te bewonderen zijn.

Sonic Rush Adventure bevat een kleurrijke singeplayer modus waar het verzamelen van kostbare voorwerpen en het neutraliseren van piraten centraal staat. Veel levels zullen zich dan ook op zee afspelen. De opvolger biedt onder andere gevechtschepen, een duikboot, een waterfiets en een hovercraft waarmee je op het Touch Screen de blauwe egel verschillende tricks kunt uit laten voeren. Aan het eind van elk level krijg je een eindbaas voorgeschoteld om zo langzamerhand naar de top te werken en de ultieme slechterik Captain Whisker een houten been lichter te maken. Sonic Rush Adventure maakt gebruik van de DS Download Play en de Nintendo Wi-Fi Connection, zodat het mogelijk is de strijd tegen anderen aan te gaan.


Sonic Rush Adventure verschijnt aanstaande herfst.

  1.   
    Ariose's avatar

    Als het 2D(of een combi van 2D, 3D) is, dan komt het vast helemaal goed! 😀

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    deel 1 was gruwlijk!
    k merk dat er steeds meer 3d elementen komen. eerste waren het alleen de eindbazen.
    nu in deel 2 zijn het de eindbazen en sommmige trajecten in het sppel. k denk dat sega een poging doet om voorzichtig weer een goede 3d sonic te maken (in het jasje van het vertrouwde 2d sonic)

  3.   
    Dilliemaster's avatar

    mij lijkt het wel grappig
    vroeger speelde ik het de hele dag door 😀
    k was er helemaal kapot van

  4.   
    Remmie!'s avatar

    mooi dat t weer in de richting gaat van 2d en de oude Sonic gameplay 😆