Sonic rent weer op volle snelheid voorbij in nieuwe trailer Sonic Rush Adventure

SEGA heeft eerder dit jaar al aangekondigd bezig te zijn met een exclusieve DS-titel die de welbekende speelheld Sonic in een nieuw jasje vertegenwoordigd. Deze nieuwe telg, getiteld Sonic Rush Adventure, is de opvolger van Sonic Rush en zal de klassieke Sonic speelstijl in 2D bevatten.

We hebben tot dusver nog maar heel weinig gezien van dit nieuwe Sonic-avontuur, terwijl deze game vanaf vandaag al in de winkelrekken ligt. Om dat te vieren is er een snelle nieuwe trailer uitgebracht…


Sonic Rush Adventure bevat een kleurrijke singeplayer modus waar het verzamelen van kostbare voorwerpen en het neutraliseren van piraten centraal staat. Veel levels zullen zich dan ook op zee afspelen. De opvolger biedt onder andere gevechtschepen, een duikboot, een waterfiets en een hovercraft waarmee je op het Touch Screen de blauwe egel verschillende tricks kunt uit laten voeren. Aan het eind van elk level krijg je een eindbaas voorgeschoteld om zo langzamerhand naar de top te werken en de ultieme slechterik Captain Whisker een houten been lichter te maken. Sonic Rush Adventure maakt gebruik van de DS Download Play en de Nintendo Wi-Fi Connection, zodat het mogelijk is de strijd tegen anderen aan te gaan.

Sonic Rush Adventure is vandaag uitgebracht voor de Nintendo DS.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Ziet er wel leuk uit maar ik heb het niet zo op de egel 😛