Nieuwe details Devil May Cry 4 onthullen veel vechtstijlen en boss fights

Hoewel ze nog niet officieel bevestigd zijn, en dus met een gepaste kritische blik bekeken moeten worden, krijgen we vandaag weer eens wat nieuwe details van Capcom’s actiegame Devil May Cry 4. De game zal meer gevariëerde tegenstanders bevatten dan de voorganger op de PlayStation 2. Ook is er een ice level getoond, waarin een boss fight met een ijsmonster plaatsvond. De gevechten met level bosses zullen enigzins in de stijl van God of War zijn. Verder is Dante speelbaar en hij beschikt over alle vechtstijlen. Hierbij zal het wellicht mogelijk zijn om midden in een combo van vechtstijl en wapens te veranderen.

Over de Xbox 360-versie van Devil May Cry 4 deed men geen verdere uitspraken en ook alle vragen over de release op dat platform werden genegeerd. Vorige maand werd echter al bekend gemaakt dat de game ook voor de PC en Xbox 360 zal verschijnen, dus wellicht is het alleen een tijdelijke geheimhouding van Capcom.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan. Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal in de loop van 2007 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    gaaf 😆 dez ga ik ckker voor de PC kopen 🙂

  2.   
    Dilliemaster's avatar

    eindelijk géén Japanse rommel 😀 😀
    deze ga ik zker kope…. 🙂

  3.   
    Ariose's avatar

    Vet dat ie ook op de 360 komt. Weer een titel die op mijn verlangenslijstje komt.

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Dilliemaster schreef, "eindelijk géén Japanse rommel 😀 😀
    deze ga ik zker kope…. 🙂 "

    Wat heb jij met Japanse rommel? En Devil may Cry 4 is volgens mij ook Japans, maar ik weet niet zeker!

  5.   
    Dilliemaster's avatar

    marintje schreef, "

    ”Dilliemaster” schreef, "eindelijk géén Japanse rommel 😀 😀
    deze ga ik zker kope…. 🙂 "

    Wat heb jij met Japanse rommel? En Devil may Cry 4 is volgens mij ook Japans, maar ik weet niet zeker!"

    ik kan de japanse games gewoon niet uitstaan
    gewoon een soort tic……. 😀

  6.   
    D@xter's avatar

    Ben zeer benieuwd 😀

  7.   
    Nirusu's avatar

    Niet verkeerd of non? 😆

  8.   
    Neolite's avatar

    nou nu nog even een officiele bevestiging

  9.   
    firro's avatar

    Geef mij maar een andere spel 😛