Grote monsters en barbaren op nieuwe screens Loki

Cyanide, voor velen wellicht een onbekende naam, is momenteel werkende aan de actie-RPG Loki. Met de overspoeling van RPG’s de laatste tijd is dit een behoorlijke sprong in het diepe en moeten we nog maar zien of Loki veilig boven menig concurrent op zijn pootjes komt. Vandaag zijn er weer enkele nieuwe screenshots uitgebracht…

De volgende worp om een klassieke RPG-Hack&Slasher neer te zetten komt van ontwikkelaar Cyanide die zich voorheen alleen op sportterrein met games als Pro Cycling Manager en Pro Rugby Manger heeft gewaagd. De thema’s in Loki richten zich op de mythologie, in een ruim begrip welteverstaan. Vikingen, Azteken, Grieken en Egyptenaren, allen zul je ze ruimvoorradig tegenkomen. Het viertal hoofdstukken zal elk een Hero te bieden hebben die met magische spreuken of fijngeslepen bijlen de conflicten tussen de krachtige Goden en de plaatselijke mensen moet oplossen. Die gave krijg je niet zomaar van je ouders maar zul je met behulp van quests indirect moeten verdienen. Met de talentpunten die je hiermee verdient is het mogelijk om je Hero up te graden om zo je voorbeeldige ik te creeëren en de diverse tegenstanders op een makkelijke wijze om te kunnen knikkeren.

[SCREENSHOTS]

Loki zal in het derde kwartaal van 2007 voor de PC verschijnen.

  1.   
    Bub’z's avatar

    k denk dat dit een flop word…
    dr zijn duizenden rpg’s van dit kaliber… 🙄

  2.   
    Ariose's avatar

    Ik vermoed juist dat dit een succes wordt. Ik weet niet waarom maar ik heb er gewoon een goed gevoel over.

  3.   
    Tom's avatar

    Dit ziet eruit als een ingezoomde versie van AoM, maar dan in RPG vorm. Dit is er eentje die mij waarschijnlijk voorbijschiet, en die ik voorbij loop in de winkel.