Free-roaming oorlogsgame Saboteur treedt uit de duisternis

Afgelopen weekend kwam het officiële bericht van Pandemic Studios dat er gewerkt wordt aan Saboteur, een soort free-roaming WOII game. Hoewel het aan verdere details nog ontbreekt momenteel, zijn er vandaag toch al twee kleine screenshots opgedoken van deze game.

In tegenstelling tot de meeste andere WOII-games zal Saboteur zich afspelen in een grote, open wereld, zoals we die kennen van games als GTA, gemixed met normale first-person actie en stealth. Als speler strijd je mee met het Franse verzet en moet je zones bevrijden van de nazi’s. Lijkend op de film Schindler’s List zullen de zones in de game zwart-wit weergegeven worden, maar zodra een zone succesvol is bevrijd zal deze kleur krijgen. Tevens zal de lokale bevolking steeds meer aan je zijde gaan staan en in opstand komen tegen de nazi’s, naarmate je meer gebieden bevrijd hebt.

[SCREENSHOTS]

Saboteur staat gepland voor 2008, waarbij de kans groot is dat de game in elk geval voor de PlayStation 3 en Xbox 360 zal verschijnen.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Nou, deze 2 screens overtuigen mij nou niet echt dat het een supergame gaat worden 😕

  2.   
    ChielB's avatar

    Het is natuurlijk nooit goed om een mening te vormen alleen op basis van screens, dat sowieso. En met een release in 2008 hebben ze nog wel even de tijd natuurlijk. 8)

  3.   
    Nirusu's avatar

    Het lijkt mij best vet.