ArmA: Armed Assault nu ook te downloaden

IDEA Games en Bohemian Interactive hebben aangekondigd dat de game ArmA: Armed Assault vanaf vandaag in de Engelse taal is te downloaden. ArmA: Armed Assault is reeds verschenen op 16 februari maar nu is het spel ook online te verkrijgen. Een voordeel is dat je dan de opgepoetste en verbeterde 1.05 versie zal krijgen en dat voor een prijs van € 39,90. Voor de distributie gebruikt IDEA Games hun eigen server en website. Voor meer informatie kijk je op de officiële site van ArmA Armed Assault.

Marek Spanel, oprichter en and managing director van Bohemia Interactive:

”ArmA stormed into the UK PC Chart at place 3 after its first weekend. It also was among the top selling games on Amazon.co.uk and all other leading online stores in the UK; we are excited to offer the latest version of ARMA: ARMED ASSAULT to all players without the limitation of territories through the online distribution system”

Bohemia Interactive Studio, de makers van Operation Flashpoint, komt op de proppen met een nieuwe oorlogshooter, ArmA: Armed Assault. Deze FPS moet zich afscheiden van de concurrent door het realisme naar een niveau van een oorlogssimulatie te brengen, uiteraard gepaard met grafisch pracht. Zo hebben de ontwikkelaars niet het grafische systeem van Operation Flashpoint gebruikt, maar een totaal nieuwe engine gebouwd die moet meekunnen met de toppers. Ook zal de vrijheid die je hebt een realismeboost geven, want de game zal een enorme spelwereld bevatten van ruim 200 vierkante kilometer die zonder laadtijden is te doorkruisen. Hersenloos op je tegenstanders inbeuken zal geen effect hebben, tactisch inzicht en een goede strategie des te meer. Wel kan je de niet-denken-maar-knallen methode toepassen in de multiplayermodes. Deze heeft voor elke FPS-gamer wel iets te bieden, aangezien agressieve frag-festijnen en strategische modes inbegrepen zijn.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Echt zo jammer dat m’n PC deze niet goed trekt, lijkt me zo’n vet spel 🙁

  2.   
    B4d33nD's avatar

    Ik download geen games of iets dergelijks tegen betaling.