Eindelijk meer details over de nieuwe Stuntman

Een jaar geleden werd er door Atari over een nieuwe Stuntman gepraat, maar sinds de overname door THQ zijn er nog maar weinig woorden over de langverwachte game gerept. Vandaag krijgen we dan eindelijk meer informatie; een releasedatum, de platformen en zelfs is er een volledige naam zijn onthuld.

Stuntman: Ignition, zoals de game volledig heet, zal uitkomen op de Xbox360, PlayStation 2 en de PlayStation 3. In tegenstelling tot de verwachtingen zal de game in de aankomende zomer al verschijnen.

In Stuntman: Ignition neem je plaats in de stoel van een echte Hollywood stunt man die als stand-in alle spectaculaire stunts succesvol moet voltooien. Met diverse voertuigen moet een reeks aan stunts zo goed en spectaculair worden volbracht. Aan het eind van de rit dient een bepaald aantal percentage van stunts gehaald te zijn. Dit bepaald of een opname is gelukt, of dat er een nieuwe take wordt opgenomen.

In Stuntman: Ignition zullen 25 voertuigen zitten, van auto’s tot aan motoren en hovercrafts. De game heeft bovendien een online-modus, waar men het tegen elkaar op kan nemen in diverse (eventueel zelfgemaakte) filmsets.

Meer informatie zal ongetwijfeld volgen naar mate de releasedatum nadert.

  1.   
    B4d33nD's avatar

    Dit lijkt me niet echt geweldig… 🙄