Keihard stunten op nieuwe screens Stuntman: Ignition

Lekker veel extreme stunts uithalen als stuntman is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig kan het een stuk veiliger dankzij de game Stuntman: Ignition. Een tijd geleden verscheen er al een stevige demo van deze game op Xbox Live en vandaag laten enkele nieuwe screenshots wat meer van de game zien.

In Stuntman: Ignition neem je plaats in de stoel van een echte Hollywood stuntman die als stand-in alle spectaculaire stunts succesvol moet voltooien. Met diverse voertuigen moet een reeks aan stunts zo goed en spectaculair worden volbracht. Aan het eind van de rit dient een bepaald aantal percentage van stunts gehaald te zijn. Dit bepaalt of een opname is gelukt, of dat er een nieuwe take wordt opgenomen. In Stuntman: Ignition zullen 25 voertuigen zitten, van auto’s tot aan motoren en hovercrafts. De game heeft bovendien een online-modus, waar men het tegen elkaar op kan nemen in diverse (eventueel zelfgemaakte) filmsets.

[SCREENSHOTS]

Stuntman: Ignition zal op 31 augustus uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 2.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  dat klinkt heel vet!!! 😀

 2.   
  Aadb's avatar

  nou ik heb de demo gespeeld , uhm hoewel de gameplay wel redelijk is met het rijden haat ik al het geluk dat je maar niet kunt skippen, behalve als je al 1 x de missie heb gedaan.

  En dit is echt weer zo een spel waar je door midddel van tijdlimiet moet spelen dat haat ik toch echt zo doe mij maar Flatout lekker raggen.

 3.   
  Aftershock's avatar

  Aadb schreef, "nou ik heb de demo gespeeld , uhm hoewel de gameplay wel redelijk is met het rijden haat ik al het geluk dat je maar niet kunt skippen, behalve als je al 1 x de missie heb gedaan.

  En dit is echt weer zo een spel waar je door midddel van tijdlimiet moet spelen dat haat ik toch echt zo doe mij maar Flatout lekker raggen."

  idd, ik HAAT tijdlimieten 👿

 4.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  zonder tijdlimiet is het geen challenge meer he 🙂

 5.   
  Mick.W's avatar

  @ battlefiel31
  Klopt game’s worden vandaag de dag veel te makkelijk. Een beetje uitdaging mag ook wel.