Brothers in Arms: Hell’s Highway info vrijgegeven

Vandaag heeft Ubisoft Entertainment meer informatie losgelaten over het aankomende pareltje Brothers in Arms: Hell’s Highway. Naast de logische audiovisuele verbeteringen en een weergaloze multiplayer modus beloven Gearbox Software en Ubisoft Entertainment dat er twee nieuwe squads onder jouw leiding zullen komen: een mortar team en een machine gun team. De mensen die Company of Heroes spelen weten wat voor chaos dit op kan leveren, met pinned down squads en rondvliegende ledematen. Ook kunnen meer mensen in een server, in plaats van het oude twee tegen twee van de eerste BiA. Ook kunnen, naast het gebruikelijke slachtvoer, objecten als zandzakken, winkelruiten en lantaarnpalen aan gort worden geschoten. Dit geheel speelt zich af in Nederland (!), tijdens operation Market Garden. Let the paratroopers take the bridges…

Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet één, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn angstwekkend realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en dan in andere games.
In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers terugdrijven in hun eigen land.

[SCREENSHOTS]

Brothers In Arms: Hell’s Highway komt in het 1e kwartaal van 2007 uit voor de PC, PS3 en Xbox360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Kan ècht niet WACHTEN! :D! Dit is een van de games waar ik toch echt naar uitkijk!

  2.   
    Mandamo's avatar

    in plaats van het oude één tegen éen van de eerste BiA.

    2 tegen 2

    Ik kan ook niet wachten! Die trailer zag er echt top uit!

  3.   
    Wouter's avatar

    Hij schijnt wel F*cking moeilijk te zijn!

  4.   
    TheBigman's avatar

    Moeilijk da maak nix uit hij blijft uber vet 8)

  5.   
    Diede's avatar

    Reflex bedankt, ’t is gefixed.

  6.   
    B4d33nD's avatar

    Ja echt vette game.

    In die trailer zag je ook dat ie z’n doodgeschoten teammaat opvangt en een granaat van hem pakt en daarmee de Duitsers opblaast.

  7.   
    Ranzaap's avatar

    Tjah, ik wordt gek Ik moet nog zoveel games hebben voor me 360 😛 Maar deze staat in mijn top 3 op me boodschappenlijst 😀

  8.   
    Mandamo's avatar

    Bij mij ook.. Net als Assassins Creed, GTA, Halo 3, Alan Wake, Call of Duty 2, THPS P8..

    O, wacht je zei top 3 hè..

  9.   
    Ranzaap's avatar

    Maak er een top 10 van, Er zijn er gewoon veelste veel

    Half life 2: Episode 2 staat ook al op me lijst..