Saints Row zal volgens geruchten ook op de PlayStation 3 verschijnen

Saints Row is al enige tijd geleden als een exclusieve Xbox 360-titel de winkelrekken ingeschoten, maar de exclusieve status zal volgens geruchten gaan verdwijnen. Zoals de website EBgames.com doet geloven zal THQ op 15 maart 2007 ook een PS3-versie van het populaire Saints Row vrijgeven. Of we hier te maken hebben met slaperige medewerkers of een serieuze feit is nog onbekend. Een feit is wel dat THQ nog geen woord over een mogelijke PS3-versie heeft laten vallen en het dus vooralsnog een gerucht is.

In Saints Row speel jij niet een vast personage maar maak je je eigen karakter. Er zijn een aantal voorafgemaakte gezichten maar je kunt ook zelf helemaal los gaan. De breedte van het gezicht, de hoogte van de wenkbrauwen en neus, de breedte van de neus, de dikte van de lippen, de grootte van het voorhoofd, het zit er allemaal in. Het is nog net geen Oblivion, maar het komt wel heel dichtbij.
Wanneer je vervolgens je eigen gangster hebt aangemaakt wordt er een geinige cutscene afgespeeld waarin drie gangs elkaar helemaal afrossen, neerknallen en opblazen, terwijl jij midden in het spervuur zit. Even later word je geholpen en gerekruteerd door de 3rd Street Saints, een andere lokale bende. Je sluit je erbij aan en dient je eerst te bewijzen door een robbertje te vechten met een aantal leden. Daarna neem je wat missies aan waarin je andere gangs neer moet halen, en zo werk je je steeds meer op in het lokale bendesleven.

Saints Row is al enige tijd exclusief te spelen op de Xbox 360.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Pff, mooi Xbox 360 exclusive laten.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ ruudjehhh

  tegenwoordig is zowat niks meer exclusief dat moet je toch wel weten 😛

 3.   
  Ariose's avatar

  Ben blij voor de PS3 bezitters! Of die het gaan kopen.

  als dit waar blijkt te zijn.

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Saints Row lijkt mij wel mooier op de Playstation 3 dan op de Xbox 360!

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Jonge, ga ergens anders je fanboy reacties posten ofzo.

  Die PS3 is nèt uit, die ontwikkelaars zijn nog wel even bezig om uit te figuren (mijn eigen bedachte werkwoord :D) hoe alles nou precies in elkaar steekt. Dus ik denk dat het wel even mooi zal zijn, de verschillen zullen iig miniem zijn.

 6.   
  Cirdan's avatar

  Reactie door ruudjehhh op vrijdag 12 januari, 2007 – 21:25
  Pff, mooi Xbox 360 exclusive laten.

  wat zei je Ruudjehh? of is dat geen fan-boy praatje?

 7.   
  real gamer's avatar

  Ik wacht gewoon op de nieuwe GTA!!! Ik had saints row en na zon 30 procent op de verhaallijn begint alees al een beetje te vervelen 😕