Ook de Mitsubishi Lancer geeft plankgas in trailer Gran Turismo HD

Gran Turismo HD is een flink opgepoetste versie van Gran Turismo 4. En met opgepoetst bedoelen we ook echt opgepoetst. We keken onze ogen al uit met de prachtige trailers en snelle screenshots en ook vandaag slooft de game zich weer lekker uit met een nieuwe trailer.

Gran Turismo HD is de zesde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation. Dit keer zal de game nog mooier, groter en gedetailleerder zijn dan Gran Turismo 4. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos en het is weer ouderwets moeilijk. Verder is Gran Turismo HD vrijwel gelijk aan Gran Turismo 4, maar de game biedt ook ondersteuning voor 1080p HDTV’s. Gran Turismo HD twee modes bevatten: Classic en Premium. De classic mode is vooral voor online raceplezier, terwijl de Premium mode zich meer concentreert op offline play.

De trailer is hier ook in HD formaat te bekijken.

Gran Turismo HD zal als demo voor de PlayStation 3 in Japan verschijnen, als voorproefje op Gran Turismo 5.

  1.   
    Design's avatar

    Nice! 😮

  2.   
    kingofthegamers's avatar

    zeker mooi 😀

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Shiit, wat een driftkikker 😮

  4.   
    mastertje's avatar

    ik zie nog geen strepen op de weg als ie remt 😛
    maar voor de rest heel mooi

  5.   
    denga1's avatar

    en ik dacht dat ik goed kan race nouw deze man/vrouw kan er ook wat van 😮 😮 😮 😮

  6.   
    civrot92's avatar

    Zeker vet, alleen soms wat stijfjes publiek 😛

  7.   
    Cirdan's avatar

    gast boven mij..daar hadden we laast ook al over;)

    en er zijn inderdaad geen remsporen als hij door de bochten heen drift;) maybe is de spel nog niet afgemaakt;) maar het ziet er wel nice uit 8)