Strak door de bochten op nieuwe trailers Gran Turismo HD

Gran Turismo HD is een zeer opgepoetste versie van Gran Turismo 4. En met opgepoetst bedoelen we ook echt opgepoetst. We zagen prachtige trailers en snelle screenshots en ook vandaag streelt de game onze oogjes met een gloednieuwe trailer. Kijk en geniet met volle teugen.

Gran Turismo HD is de zesde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation. Dit keer zal de game nog mooier, groter en gedetailleerder zijn dan Gran Turismo 4. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos en het is weer ouderwets moeilijk. Verder is Gran Turismo HD vrijwel gelijk aan Gran Turismo 4, maar de game biedt ook ondersteuning voor 1080p HDTV’s. Gran Turismo HD twee modes bevatten: Classic en Premium. De classic mode is vooral voor online raceplezier, terwijl de Premium mode zich meer concentreert op offline play.

Deze laatste trailer is ook in HD-formaat te bezichtigen, dat kan hier, hier en hier.

Gran Turismo HD Concept is op dit moment te downloaden van de PlayStation Store, bij wijze van voorproefje op Gran Turismo 5.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    oooh… ik heb GTHD gespeeld op Auto Rai ’07 was wel leuk amar best wel moeilijk 😡 😆

  2.   
    Raks's avatar

    trailer 3 ziet er echt strak uit, prachtig!

  3.   
    blackhawk1's avatar

    het is moeilijk maar leuk zeker met een racestuur ik heb het gespeeld op autorai 2007

  4.   
    prof_111's avatar

    is dit al de nieuwe versie van het spel met andere auto’s 😕

  5.   
    Scuderia's avatar

    Ja dit is de nieuwste.. En dit gaat het worden 😀 !