Gran Turismo HD binnenkort niet meer op PSN

Sony heeft gisteren gemeld dat Gran Turismo HD op of rond 30 september niet meer te downloaden zal zijn op het PlayStation Network. Althans, in Japan. Dit in verband met het feit dat Gran Turismo 5 Prologue eraan zit te komen.

Vooralsnog is nog niet bekend of dit ook het geval zal zijn voor Europa en Amerika, maar als je de game toch nog in huis wilt halen, dan kun je beter nu uit je luie bureaustoel komen en actie ondernemen.

Gran Turismo HD is de zesde racegame in deze superrealistische raceserie voor de PlayStation. Dit keer is de game nog mooier, groter en gedetailleerder zijn dan Gran Turismo 4. Ten eerste zijn er meer dan 500 echt bestaande auto’s te berijden op meer dan 100 verschillende banen, verdeeld over racecircuits, stratencircuits en rallystages. De graphics zijn van geweldig hoge kwaliteit en de replays hebben gewoon fotorealistische kwaliteit. De physics en het realisme zijn dit keer ongekend, de tuningmogelijkheden zijn eindeloos en het is weer ouderwets moeilijk. Verder is Gran Turismo HD vrijwel gelijk aan Gran Turismo 4, maar de game biedt ook ondersteuning voor 1080p HDTV’s. Gran Turismo HD bevat twee modes: Classic en Premium. De classic mode is vooral voor online raceplezier, terwijl de Premium mode zich meer concentreert op offline play.

Gran Turismo HD Concept is op dit moment nog te downloaden van de PlayStation Store, bij wijze van voorproefje op Gran Turismo 5.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Gran Turismo is egt vet 8) komt niet voor de pc tog?

 2.   
  Paolo's avatar

  Nope, in ieder geval voorlopig nog niet.

 3.   
  ps3 gek's avatar

  ik vond Gran turismo HD concept nog erg veel op gt 4 lijken alleen dan wat mooiere graphics, Als ik de prologue trailer van gt5 bekijk is dat heel veel mooier.:P

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  maar dat zijn de meeste nexgen games toch.. het oude spel met mooie grafix

 5.   
  pertie's avatar

  was dat niet die game die al jaren werd uitgesteld ?

 6.   
  jungler's avatar

  word weer een groot en fijn spel
  maar die online is daar ook een careire van ?
  da zou wel cool zijn :p ga ge alles moe doen tege de andere 🙄

 7.   
  Scuderia's avatar

  GraveDevil schreef, "Gran Turismo is egt vet 8) komt niet voor de pc tog?"

  Gran Turismo komt niet voor de pc.
  Paolo Gran turismo zal ook nooit voor de pc uitkomen dat is al jaren bekent.

 8.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  gan turismo heeft altijd wel mooie tereinen om in te spelen 😀