Kerstman levert een sfeervol presentje af voor Saints Row-spelers

Voor alle gangsta’s die nog geen genoeg hebben van Saints Row is er weer een nieuwe patch uitgebracht. Deze keer betreft het een sfeervolle kerst-update met diverse kerstman-kleding voor je character. De download, die de vrolijkte titel “The Ho ho ho Pack” heeft meegekregen, is via Xbox Live te downloaden voor alle gold-members. Voor silver-members zal de patch pas na de kerstdagen beschikbaar zijn. Als je dus nog eens een echte kerst-gangstah wilt zijn, grijp dan nu je kans…

In Saints Row speel jij niet een vast personage maar maak je je eigen karakter. Er zijn een aantal voorafgemaakte gezichten maar je kunt ook zelf helemaal los gaan. De breedte van het gezicht, de hoogte van de wenkbrauwen en neus, de breedte van de neus, de dikte van de lippen, de grootte van het voorhoofd, het zit er allemaal in. Het is nog net geen Oblivion, maar het komt wel heel dichtbij.
Wanneer je vervolgens je eigen gangster hebt aangemaakt wordt er een geinige cutscene afgespeeld waarin drie gangs elkaar helemaal afrossen, neerknallen en opblazen, terwijl jij midden in het spervuur zit. Even later word je geholpen en gerekruteerd door de 3rd Street Saints, een andere lokale bende. Je sluit je erbij aan en dient je eerst te bewijzen door een robbertje te vechten met een aantal leden. Daarna neem je wat missies aan waarin je andere gangs neer moet halen, en zo werk je je steeds meer op in het lokale bendesleven.

Saints Row is al enige tijd exclusief te spelen op de Xbox 360.

  1.   
    Mick.W's avatar

    komt saints row ook voor iets anders uit?
    ik citeer: Saints Row is al enige tijd exclusief te spelen op de Xbox 360.

  2.   
    MC TiM's avatar

    Als je het nou eens opvat dat hij al enige tijd uit is, en dat hij exclusief is voor de x360, lees het niet teveel in combinatie, want je wilt dat er iets anders staat dan dat ze eigenlijk bedoelen. Geinige patch lijkt me en ik ga hem wel downloaden.

  3.   
    ChielB's avatar

    Je hoeft daar idd niet teveel achter te zoeken… 8)

  4.   
    Ariose's avatar

    net gedownload, is wel vet een moordende kerstman loopt door Stilwater! 😀 8)

  5.   
    ChielB's avatar

    Whaha….dat je dan rustig rondloopt en ineens: “Ho Ho Ho en hier met je auto!” 😛

  6.   
    ethenicx's avatar

    whhahahahaah 😀