Polskoordjes van de Wiimote al verbeterd?

We horen het de laatste dagen uit alle hoeken en gaten; de vele negatieve kritieken over het koordje van de Wiimote. Het polsbandje zou veel te snel breken en door de massa’s foto’s van gespleten breedbeeldschermen en kapotte ramen die het internet op vliegen ontkomt Nintendo er niet aan. Het lijkt er echter op dat Nintendo stilletjes haar experimenten in een duistere kelder in Australië heeft uitgevoerd, aangezien het linker koordje van de Wiimote vers uit Australië een stuk dikker is zoals hieronder te zien is.

Nintendo UK heeft voorlopig nog geen commentaar op de foto geleverd, maar heeft wel gezegd dat ze momenteel onderzoek doen naar het breken van de koordjes om dit probleem op te lossen.

 1.   
  G-Man's avatar

  Als Nintendo daadwerkelijk nieuwe Wii-Motes zou gaan uitdelen met betere koortjes dan krijg je weer dat gezeur dat mensen die al een Wii hebben een nieuwe Wii-Mote willen. Dat mensen zichzelf niet in de hand hebben is niet het probleem van Nintendo, daar hebben wij mensen namelijk hersens voor gekregen om te bedenken dat je een controller vast moet houden en niet als een handbal weg moet smijten, ook al hangt ie aan een koortje…

 2.   
  G-Man's avatar

  Zweethanden… Ik kan me er wel iets bij voorstellen, maar dan moet je toch ook al veel te lang bezig zijn met Wii-en? Als ik zweethanden krijg tijdens het gamen gaat dat meestal gepaard met prikkende traan-ogen, spierpijn in m’n armen van steeds dezelfde houding, 10 uur ’s ochtends en knallende koppijn.

 3.   
  The Chef's avatar

  volgens mij is er een kwaliteitsverschil tussen de Wiimote die bij de Wii zit en de Wiimote die bij WiiPlay zit. Als je ze naast elkaar bekijkt, is het koortje van de Wiimote van Wiiplay iets dikker….
  Of dit moet toeval zijn………

 4.   
  Recon's avatar

  Zweethanden was een veelgenoemde oorzaak voor het laten glippen. Maar ik zie mezelf ook niet echt snel een Wiimote door een ruit heen gooien 😉

 5.   
  Peter Stout's avatar

  Ik geloof er geen zak van.

 6.   
  Diede's avatar

  http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1026

  :D:D

 7.   
  Peter Stout's avatar

  Diede…ben jij zo goedgelovig? Ik geloof nooit dat die koordjes kunnen breken.

 8.   
  Diede's avatar

  Haha ik denk ’t niet, maar het filmpje wordt er niet minder grappig om 😉

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik heb ook een paar keer met de wii gespeeld en ik heb geen problemen met dat pols bandje 😕

 10.   
  Maddy's avatar

  Krijg je dan niet een paar van die touwtjes er bij? die worden toch smerig op den duur?? 😳
  Anders gooi je er toch gewoon een veter door 😀

 11.   
  Paolo's avatar

  Precies, vind het een beetje mierenneukerij.

 12.   
  Maddy's avatar

  Juist 😀 Of een een heel dun sjaaltje er door..krijg je ook geen pijn in je polsen GhiGhi 😀