Rayman Raving Rabbids 2 aangekondigd, Nintendo Exclusive?

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh! Daar zijn ze weer! Net nu je dacht dat je alle gillende konijnen om zeep had geholpen met je pleeontstopper, kondigde Nintendo vandaag het tweede deel van deze geweldige game aan. Rayman Raving Rabbids 2 zal verder gaan waar het eerste deel ophield en zal nóg meer waanzinnig gekke mini-games gaan bevatten dan het eerste deel. Helaas is er verder over de game zo goed als niets bekend, behalve dan dat de graphics hier en daar onder handen zijn genomen en de game er dus nog beter uit zal gaan zien dan het eerste deel. Tot dusver staat Rayman Raving Rabbids 2 alleen gepland voor de Nintendo DS en Nintendo Wii, maar de kans dat de game ook zal gaan verschijnen op de andere consoles is misschien ook nog aanwezig.

Wanneer Rayman Raving Rabbids 2 zal gaan verschijnen is helaas nog een raadsel.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    hoop dat deze wel weer terug gaat naar Rayman 2 stijl want ik vond die Party Game helemaal niets ! met die smerige glitches 👿

  2.   
    Finsj's avatar

    Voor zover bekend zal de gameplay hetzelfde zijn als bij het eerste deel 😉

  3.   
    Tha Duck's avatar

    Smerige glitches? Ik geloof niet dat ik er meer dan twee ben tegengekomen. Ze zijn ontzettend irritant, dat wel, maar die ene keer dat je ze speelt… ach.

  4.   
    martijnvi1's avatar

    Lijkt me wel grappig op de ds

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Die konijnen blijven gewoon geweldig. Vooral dat geluid dat ze maken als ze krankzinnig worden! xD

  6.   
    pandatomor's avatar

    Rayman 2 was gewoon the best op het gebied van gameplay. 3 was ook weer zo uit en Raving Rabbids is gewoon een groot pakket met allemaal minigames. Niet wat ik echt een game noem maar oké….

  7.   
    darksouron's avatar

    lol dit is een grappig spel

  8.   
    Tom's avatar

    Ik vond Rayman 2: The Great Escape een goede game, maar ik denk dat ik toch meer Hoodlum Havoc heb gespeeld. Rayman 3 zat gewoon vol met vette power-ups en geinige tussenfilmpjes.
    Ontopic: Ik zie RRR2 graag uitkomen op de DS, minigames vol konijnen klinkt als een goed recept voor een NDS game.

  9.   
    arie de beuker's avatar

    Remmie! schreef, "hoop dat deze wel weer terug gaat naar Rayman 2 stijl want ik vond die Party Game helemaal niets ! met die smerige glitches 👿 "

    Inderdaad, deel 2 blijft gewoon de beste uit de serie. Weet iemand of die ook uitkomt voor de VC?