Scherpste oorlog ooit in screenshots GRAW 2

Een tijdje geleden waren er geruchten over een opvolger op GRAW 2, want de game was opgedoken op releaselijsten van zowel EBGames als GameStop opgedoken. Deze twee Amerikaanse gameswinkels hebben de game staan voor een release in maart 2007, wat Ubisoft eerder al aangaf in haar kwartaalcijfers. De games kunnen gepre-ordered worden voor de standaard prijs van $49.99, $59,99 en $39,99 voor respectievelijk de PC, Xbox 360/PlayStation 3 en PSP.

Dit verhaal is nu bevestigd door Ubisoft: Ghost Recon Advanced Warfighter 2 zal haar opwachting maken halverwege 2007. Het zou mij verbazen als deze datum ook daadwerkelijk gehaald wordt, aangezien er zeer weinig in-game materiaal beschikbaar is. Gelukkig hebben we nu de eerste screenshots. Veel vernieuwingen staan er op het programma, waarbij er toch wel één bovenuit springt: in het heetst van de strijd kun je backup vragen aan de airforce, die dan even over komt vliegen en de tango’s plat zal bombarderen. Naast deze toevoeging zal er een medic aan je team toevoegen en er zal een robot zijn waar je continu je munitie bij kan vullen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent. Zoals hierboven al stond beschreven: GRAW 2 zal niet op de Wii uitkomen, waarschijnlijk uit grafisch oogpunt.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    kingofthegamers's avatar

    WTF!!!!!!! hoezo vette screens??

  2.   
    Wouter's avatar

    Hebbe, hebbe, hebbe! Tering, die screens zijn vet! Ik hoop dat er weer zo’n vette multiplayer-mode op zit! 😮

  3.   
    G-Man's avatar

    Lijkt wel heel erg veel op de eerste GRAW 😕 Ik hoop dat GRAW 2 meer te beiden heeft t.o.v. zijn voorganger behalve alleen nóg dikkere graphics, en dan die paar dingetjes die bovenaan genoemd zijn. Echt innovatieve verbeteringen zijn het namelijk niet imo.

  4.   
    Bub’z's avatar

    mooie screens 😮

    Misschien is deze al geplaats maar deze link: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/4010/GRAW-2-Teaser-Trailer/
    is van GRAW2 trailer

  5.   
    Tom's avatar

    Ik hoop vooral dat de MP meer de vorm krijgt van de SP, meer tactiekgebruik en misschien zelfs nog wel dat de SP in Co-Op kan worden gedaan.