Nero in actie met zijn demonische arm op screenshots van Devil May Cry 4

Een veelbelovende titel straks voor de PlayStation 3 is Devil May Cry 4. De serie kent al een grote schare trouwe fans en ook steeds meer andere PlayStation-gamers beginnen de verslavende werking van Devil May Cry te voelen. Capcom heeft vandaag weer een stevige hoeveelheid screens uitgebracht van de game, waarop we Nero in actie zien met zijn demonische arm.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan. Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

[SCREENSHOTS]

Devil May Cry 4 zal in 2007 verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    Mooie game :O

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Die jappanertjes kunnen wel overdrijven zeg met die gun 😮

    verder lijkt me dit deeltje precies weer het zelfde worden als de vorige (een typishe jappanse hack en slash game) en dat is jammer geen reden voor mij om een Ps3 te kopen met die gare Jappanse shit.. Moter Storm daarin tegen is een reden maar Resistance vergeet het maar die game is zo slecht kheb em gespeelt op de Gameplay 👿 bah bah cheers!

  3.   
    ChielB's avatar

    Het is wel een idioot grote blaffer ja. 😛
    Maar Resistance krijgt toch erg veel goede recensies, dus gelukkig denkt niet iedereen er hetzelfde over als jij. 😉 Denk verder toch ook dat je niet zomaar voor 1 game een console moet halen…

  4.   
    Nirusu's avatar

    Het zwaardje is anders ook niet niets.