Realistisch geknal in nieuwe trailer ArmA: Armed Assault

Oorlog als thema in games is tegenwoordig allesbehalve origineel te noemen. Met de hedendaagse toppers moet je als ontwikkelaar alsnog behoorlijk wat lef hebben om dit onoriginele thema aan te houden en je staande te houden tegenover de concurrentie. Is het grafisch te lelijk of is de gameplay te ongebalanceerd, dan word je al snel weggeblazen door de concurrentie. Bohemia Interactive Studio is zo’n ontwikkelaar met dit genre en schijnt dan ook meteen alles uit de kast te halen, wat te zien is in deze nieuwe trailer.

Bohemia Interactive Studio, de makers van Operation Flashpoint, komt dus op de proppen met de zoveelste oorlogshooter. Deze FPS moet zich afscheiden van de concurrent door het realisme naar een niveau van een oorlogssimulatie te brengen, uiteraard gepaard met grafisch pracht. Zo hebben de ontwikkelaars niet de graphics van Operation Flashpoint gebruikt, maar een totaal nieuwe engine gebouwd die moet meekunnen met de toppers. Ook zal de vrijheid die je hebt een realismeboost geven. Hersenloos op je tegenstanders inbeuken zal geen effect hebben, tactisch inzicht en een goede strategie des te meer. Wel kan je de niet-denken-maar-knallen methode toepassen in de multiplayermodes. Deze heeft voor elke FPS-gamer wel iets te bieden, aangezien agressieve frag-festijnen en strategische modes inbegrepen zijn.

ArmA: Armed Assault is al een paar dagen gold en zal dit jaar nog uitkomen voor de PC.

  1.   
    Bleken's avatar

    Lijkt me best een leuke Game 8)

  2.   
    e.postma's avatar

    Tja, dit soort word nu zo echt dat je na een half uurtje spelen de neiging krijgt om je zonden te biechten !
    Hoe ver gaan we,..beetje eng vind ik. Het ziet er allemaal heel erg realistisch uit. :
    ๐Ÿ˜ฎ

  3.   
    Paolo's avatar

    Toe maar, ik wist niet dat ze zulke wapens in WOII hadden, Jens. ๐Ÿ˜›

  4.   
    Recon's avatar

    Wie heeft het over de Tweede Wereldoorlog? ๐Ÿ˜›

  5.   
    Paolo's avatar

    Acheraf veranderen he? Jij smiecht, joh was een grapje. ๐Ÿ˜› Lijkt me trouwens nog wel lachen spel.

  6.   
    Mandamo's avatar

    YAY EINDELIJK de opvolger van OFP! Een van de beste games ooit. Weet iemand of er hier ook weer een mission editor in zit?

  7.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    Best een leuke game kwa uiterlijk