Onveilige konijneninvasie in nieuwe trailer Rayman: Raving Rabbids

Vreemde konijnen met Splinter Cell lampjes op hun hoofd, een partij tegen konijnen… Het moet niet veel gekker worden met de nieuwe Rayman game, Rayman Raving Rabbids. Vandaag is er weer een trailer opgedoken die de humoristische stijl van het spel laat zien. Zorg dat je munitie is bijgevuld, er zijn konijnen in overvloed!

Rayman Raving Rabbids betekent de terugkeer van de iconische game-held, Rayman, in zijn meest lollige en absurde avontuur ooit. Als de wereld van Rayman bedreigd wordt door een verwoestende invasie van idiote, volledig losgeslagen konijnen, moet Rayman de strijd aan gaan met deze harige vijand en uitvinden wat ze van plan zijn. Je zult vele nieuwe mogelijkheden krijgen, waaronder de optie om Rayman te vermommen. Ga als punker, rocker of hip hopper om zo te kunnen infiltreren bij de konijnen en de wereld te redden.

Rayman: Raving Rabbids komt op 8 december uit als launchgame voor de Nintendo Wii. Op diezelfde dag verschijnt hij ook voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo DS.

  1.   
    Paolo's avatar

    Te melig dit. 😆

  2.   
    Lasso's avatar

    Geweldig, dat geluid wat die konijnen maken. 😛