Alle gangsta’s kunnen weer verder met update van Saints Row

Voor alle gangsta’s die nog geen genoeg hebben van Saints Row is er weer een nieuwe update uitgebracht. De update is beschikbaar via Xbox Live en zal voor zowel Silver als Gold members te downloaden zijn. Naast een aantal algemene zaken, zoals de toevoeging van 4x anti-aliasing (was 2x) en het fixen van problemen met de camera-positie, zal de update voornamelijk verbeteringen bevatten voor de multiplayer van Saints Row. Check voor een volledige update-lijst de officiële site.

In Saints Row speel jij niet een vast personage maar maak je je eigen karakter. Er zijn een aantal voorafgemaakte gezichten maar je kunt ook zelf helemaal los gaan. De breedte van het gezicht, de hoogte van de wenkbrauwen en neus, de breedte van de neus, de dikte van de lippen, de grootte van het voorhoofd, het zit er allemaal in. Het is nog net geen Oblivion, maar het komt wel heel dichtbij.
Wanneer je vervolgens je eigen gangster hebt aangemaakt wordt er een geinige cutscene afgespeeld waarin drie gangs elkaar helemaal afrossen, neerknallen en opblazen, terwijl jij midden in het spervuur zit. Even later word je geholpen en gerekruteerd door de 3rd Street Saints, een andere lokale bende. Je sluit je erbij aan en dient je eerst te bewijzen door een robbertje te vechten met een aantal leden. Daarna neem je wat missies aan waarin je andere gangs neer moet halen, en zo werk je je steeds meer op in het lokale bendesleven.

Saints Row is al enige tijd exclusief te spelen op de Xbox 360.

 1.   
  J-Loco's avatar

  Ik heb deze game, pas op 22%. Op gebied van kleding al wat uitgebreider. Maar ik mis wel een aantal dingen. kleding en schoenen moeten uitgebreider, meer baarden, meer kettingen, meer ringen/horloge’s (bv horloges met diamante of spinner horloge’s)

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  jij klinkt egt als zo’n misc lover, mij krijg je al helemaal gellukig met een goeie gameplay en graphs 8)

 3.   
  DARKSPEAR's avatar

  ik heb het spel 100% uitgespeeld en een dikke pimp