Nieuwe wapens, ingame geld en meer te koop voor The Godfather

Blizzard en vele andere MMORPG-ontwikkelaars doen zoveel mogelijk moeite om het tegen te gaan; Electronic Arts doet het nu zelf: ingame geld aanbieden voor harde valuta. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om nieuwe downloadable content te downloaden voor The Godfather op de Xbox 360. Men biedt onder andere ingame dollars aan voor Microsoft Points. Voor 40 punten krijg je $50.000, voor 75 punten $100.000 en voor 150 punten $250.000 dollars.

Daarnaast zijn verschillende wapens te downloaden, zoals de Black Widow en Herzstopper. Ook kun je nu tegen betaling een huurmoordenaar bij je knokploeg betrekken en zijn er een aantal andere nieuwe dingen.

The Godfather speelt zich in de jaren 1945-1955 in de wijk Little Italy in New York. Je kunt niet kiezen uit één van de personages uit de film maar maakt maakt een eigen maffiosi en verdient daarmee respect, reputatie en geld. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films, jij bent bijvoorbeeld degene die het paard onthoofd en in bed legt.. Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan, hebben dus zeker invloed op de rest van het spel.

The Godfather is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 en PSP.

  1.   
    Nirusu's avatar

    En weer een voorbeeld van EA’s uitmelkerij. Kut mongolen.

  2.   
    ChielB's avatar

    Iets minder lomp zou ook wel mogen.
    Tja, het is puur marketing wat EA doet, maar dat doen alle bedrijven. EA heeft alleen flink hun naam tegen…

  3.   
    Mick.W's avatar

    heey als dit echte een domme zet is komen ze er zelf wel achter

  4.   
    Design's avatar

    Omg, echt geld gaan betalen om een beetje meer in-game geld te hebben? Nee bedankt! Echt zielig EA… 😕

  5.   
    Bub’z's avatar

    ey, er zullen altijd mensen zijn die dit gaan doen… 🙄

  6.   
    Rock-in's avatar

    Tering beetje mods voor poen 😮 Dat ze dat niet eens voor de PC doen ( zow te hacken nat. )

    megolen* btw en geen mongolen uit mongolië 😛