The Godfather: Blackhand Edition regeert met harde hand in nieuwe screens

Sinds EA bekend maakte dat The Godfather ook naar de Wii zou komen, zijn we toch wel benieuwd naar de besturing. Ruim een week geleden kregen we al een sneak-peak in een developers walkthrough; vandaag zijn er een aantal screenshots vrijgegeven die alles nog even duidelijk op een rijtje zetten.

The Godfather speelt zich in de jaren 1945-1955 in de wijk Little Italy in New York. Je kunt niet kiezen uit één van de personages uit de film maar maakt maakt een eigen maffiosi en verdient daarmee respect, reputatie en geld. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films, zoals de scene waarin je het paard onthoofd en in bed legt. Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan, hebben dus zeker invloed op de rest van het spel.

[SCREENSHOTS]

The Godfather is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 en PSP. De versie voor de PlayStation 3 en Wii zal in maart uitgebracht worden.

  1.   
    Faex's avatar

    heb hem al bijna uitgespeeld maar het is een hele mooie game en heel realistisch 🙂 😉