De Wii-besturing slaat hard toe in The Godfather: Blackhand Edition

Vorige week maakte Electronic Arts al bekend dat de game van The Godfather straks ook zal verschijnen voor de PlayStation 3 en de Wii. Vooral voor Nintendo’s nieuwste console kan dit een leuke game worden, gezien de besturing met de Wiimote en de Nunchuk controller. Vandaag krijgen we in een nieuwe trailer een sneak-peak van deze besturing, waarmee toch zeker enkele rake klappen worden uitgedeeld.

The Godfather speelt zich in de jaren 1945-1955 in de wijk Little Italy in New York. Je kunt niet kiezen uit één van de personages uit de film maar maakt maakt een eigen maffiosi en verdient daarmee respect, reputatie en geld. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films, zoals de scene waarin je het paard onthoofd en in bed legt. Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan, hebben dus zeker invloed op de rest van het spel.

The Godfather is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 en PSP. De versie voor de PlayStation 3 en Wii zal in maart uitgebracht worden.

 1.   
  Tha Destiny's avatar

  1 woord:
  Vet 😀

 2.   
  Raymanfanman's avatar

  nog 1 woord geweldadig(dus vet) 👿