Battlefield 2142 knalt weer van je scherm af in nieuwe trailer

Nog maar twee dagen en dan ligt Battlefield 2142 voor de PC in de schappen. We worden in deze laatste periode voor de release overdonderd door allerlei vette trailers en screenshots en Electronic Arts heeft ook vandaag weer een nieuwe trailer voor ons klaar. Zoals ook in het vorige deel kun je volop gebruik maken van allerlei verschillende voertuigen en wapens. De trailer laat goed zien hoe dat er in dit nieuwe deel aan toe zal gaan.

In de 22e eeuw breekt een nieuwe ijstijd aan. Het ijs rukt op en beslaat het overgrote deel van het aardoppervlak. Er zijn oorlogen uitgebroken om de overgebleven gebieden en een aantal facties zullen hierom in de game strijden. Uiteraard zal Battlefield 2142 ook weer voornamelijk multiplayer zijn via internet, met grootschalige gevechten op nog grotere maps.
De game zal uiteraard futuristische wapens en voertuigen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mechs waarin je plaats kunt nemen en jeeps die een beetje op de Warthog uit Halo: Combat Evolved lijken. Ook zijn er natuurlijk verschillende nieuwe vliegtuigen waarin je plaats kunt nemen. Daarnaast zijn er zwevende droids die spelers kunnen plaatsen. Als kers op de taart lopen er ook onzichtbaar geworden soldaten rond.

Natuurlijk is er ook een HD-versie van de trailer en die is hier te bekijken.

Battlefield 2142 knalt op 20 oktober exclusief voor de PC de winkels binnen.

  1.   
    Super Gamer's avatar

    Gave trailer aleen wel erg kort ! 🙂