Nu ook een stel hele stoere trailers van Devil May Cry 4

Na de screenshots die we eerder vandaag al voor jullie hadden, hebben we ook nog een trailerachterstandje in te halen. Daarom nu de drie hele vette trailers en gameplaybeelden van de beursvloer in Tokyo.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante en zijn broer te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan. Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

De Tokyo Game Show 2006-trailer is 19MB groot en hier te bekijken. Voor de 60MB-grote High Definition-trailer moet je hier wezen. Dan nog twee gameplaytrailers, gefilmd met een cam. De eerste, Sword Slashing, is 13MB groot en hier te bekijken. Nummer twee, Fiery Boss Battle, is 10MB en zie je via deze link.

Devil May Cry 4 zal in het eerste kwartaal van 2007 uitkomen voor de Playstation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren