Een extra jaar garantie voor de allereerste Xbox 360’s

Of het nou om auto’s, Senseo’s, gameconsoles of mensen gaat, alles heeft kinderziektes. De Xbox 360 was hier zeker geen uitzondering op. Oververhitte adapters, DVD-lades die krassen veroorzaakten in de gamesschijfjes en vage en te donkere beelden op HDTV’s waren allemaal aanwezig. Microsoft beweerde altijd stoer dat het niet hun fout was, en liet de consument opdraaien voor de kosten. Nu het najaar weer ingetreden is en de mannen uit Redmond zich moeten presenteren op de Tokyo Game Show en X06, kun je maar beter met rooskleurig nieuws over de boeg komen.

Daarom heeft Microsoft nu bekendgemaakt dat het alle Xbox 360-consoles die voor 1 januari 2006 gekocht en gemaakt zijn, een extra jaar garantie krijgen. Daarnaast zullen mensen die hebben betaald voor hun reparatie, hun geld terugkrijgen. Dit zal binnen drie tot vier weken gebeuren, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    cool dan kan ik een jaar langer denken hoe ik mijn xbox het raam uit kan gooien op de ouwe klootzakken

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    is wel netjes alleen ze hadden het wel ietsjes langer mogen doen tot februari ofzo niet voor januari 2006.want in die erna zaten ook nog wel fouten van de adapter enzo ook nog