Ronaldinho en Rooney schitteren in nieuwe screens FIFA 07

Nu de 2006 FIFA World Cup alweer een tijdje voorbij is en het internationale voetbal geen voorpaginanieuws meer is, is het tijd voor Ronaldinho, Rooney en alle andere spelers om zich op hun dagelijkse werk te concentreren: het behalen van overwinningen met hun eigen clubs in FIFA 07. Vandaag hebben we onder andere van deze twee heren een vijftal nieuwe screenshots, rechtstreeks afkomstig van de Xbox 360-versie van het spel.

Dankzij de nieuwe geavanceerde kunstmatige intelligentie nemen je spelers realistische beslissingen, zoeken ze de ruimte op en passen ze levensecht. De gameplay-engine is ingrijpend vernieuwd. Je moet nu een realistische tactiek toepassen, realistische beslissingen nemen en als een echte speler denken om wedstrijden te winnen. Verder is er een compleet nieuwe physics engine aangemaakt voor de bal. Deze zal niet meer ‘aan je voet plakken’ zoals in vorige delen het geval was, maar je zult echt goede passes moeten geven en een goede balbehandeling moeten hebben, anders stuitert de bal zo van je voet af. Elke fout die je maakt zal ook echt j贸uw fout zijn. Elke goede actie die je maakt is ook echt j贸uw verdienste.
Ook het speltype Coach is drastisch bijgewerkt en verbeterd. Durf jij de uitdaging aan? De transfersommen voor spelers en hun salarissen zijn nu realistischer dan ooit. Elke beslissing van het bestuur heeft nu nog meer effect op de spelers en hun spel. De CPU neemt nu nog slimmere beslissingen voor de coach van de tegenstanders, want iedereen wil die beker graag veroveren.

FIFA ’07 zal aan het einde van deze maand verschijnen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360, GameCube, PSP en Nintendo DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  soccer10's avatar

  chIlle screens ik wacht op die demo want die is nog niet uit 馃槙 馃槬

  weet iemand wanneer de demo komt..??!>>//… 馃槈

 2.   
  marC.nl's avatar

  Het ziet er wel mooi uit.. maar die voetbalgames zijn eigenlijk allemaal hetzelfde dus 馃檮 .. het hoeft voor mij niet meer 馃槈

 3.   
  Ruudjee's avatar

  WHATTHEFUCKINGFUCK!! CHECK HOE GOED RIBERY LIJKT OP SCREEN 1 !!!

 4.   
  DutchViper's avatar

  Mijn god, deze bagger moet je toch niet kopen. Ik wacht liever op PES6….weet je tenminste dat je toch elk jaar weer flinke verbeteringen krijgt…(begin niet over gebrekige licenties, anders kun je beter de Wedstrijden op Talpa gaan kijken).

 5.   
  Design's avatar

  Kan allemaal wel goed zijn DutchViper, maar voor mij is Fifa nog altijd de koning, zowel op grafisch en gameplay gebied. Plus, zeg nu zelf, het is toch gewoon veel leuker om een voetbalgame te spelen met echte teams en namen.

 6.   
  J-Loco's avatar

  Klopt, ik vond PES helemaal niet leuk meer toen ik allemaal verdraaide kut namen zag (van Nistelpooj ofzo)

 7.   
  Diede's avatar

  Von Nistelroum ja! Toch is PES meer voetbal, en Fifa een game. Deze screens zien er wel heel erg goed uit meot ik zeggen.

 8.   
  Cirdan's avatar

  *gaap* weer voetbalgames…ziet er wel goed uit;) en leuk voor die gasten die van voetbalgames houden;)

 9.   
  Ruudjee's avatar

  Als je niet van voetbalgames houdt, reageer dan niet.. da doe je gvd altijd 馃槢

 10.   
  Cirdan's avatar

  hahah:P ik zei toch dat ik het wel mooi vindt(graph) en dat het leuk is voor diegene die van voetbal houden:P en ik heb mijn mening over voetbal gezegt dus ik vind dan dat ik redelijk gereageerd heb;) waar zit de probleem? 馃檮