Gratis toegang en optredens bij FIFA Interactive World Cup Grand Final

Als er een genre is waarin multiplayer met een stel vrienden erg goed tot zijn recht komt, dan zijn het de sportgames wel. FIFA is natuurlijk een hele grote speler op dat gebied, en daarom is het dan ook niet zo verwonderlijk dat er vele toernooien worden georganiseerd. Zo ook door Electronic Arts en de FIFA zelf, want zij organiseren namelijk de FIFA Interactive World Cup.

De grote finales hiervan, of de FIFA Interactive World Cup Grand Final, zoals dat met een mooi woord heet, worden 9 december afgewerkt in de Westergasfabriek te Amsterdam. Op de FIFA Interactive World Cup 2006 Grand Final nemen 128 van de beste gamers ter wereld het tegen elkaar op. De winnaar wordt uitgeroepen tot FIFA Interactive World Player 2006, verdient $20.000 aan prijzengeld en krijgt een volledig verzorgde reis naar het FIFA World Player Gala 2006 in Zürich.
En het mooie hiervan is, dat je helemaal niet supergoed hoeft te zijn in FIFA, wil je hier bij zijn! Naast de finales is er nog veel meer te doen. Zo zijn de Britse electro-rockband Infadels en de Nederlandse rockband The Sheer aanwezig, en krijg je dus een mooie gamingwedstrijd en twee concerten in één, voor nop! Toegang is namelijk helemaal gratis, wel even kaarten reserveren via de officiele site.

  1.   
    G-Man's avatar

    The Infadels zijn echt geweldig! Hun muziek zelf doet me eigenlijk niet zo bijster veel, maar van de optredens weten ze altijd wel wat te maken 🙂 Leuk dat EA dit soort dingen regelt.