Alweer een nieuwe trailer Half-Life 2: Episode Two

De trailers schijnen vandaag met bakken uit de lucht te vallen net als de regen de afgelopen dagen en tussen die trailers is eindelijk weer eens trailers terug te vinden van Half-Life 2: Episode Two. Zoals de titel het al zegt zal Episode Two verder gaan waar Episode One ophield. Het is nog even wachten op de game, maar tot dan kun je bezig blijven met een nieuwe trailer die vandaag vrijgegeven is. Gisteren hadden we ook al twee trailers voor jullie, de nieuwe trailer van vandaag bevat een uitgestrekte buitenlocatie.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

De trailer is in High-Definition kwaliteit van 124MB hier te downloaden.

Half-Life 2: Episode Two zal naar verwachting eind februari 2007 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren