Twee prachtig mooie trailers van Half-Life 2: Episode Two

De trailers schijnen vandaag met bakken uit de lucht te vallen net als de regen de afgelopen dagen en tussen die trailers is eindelijk weer eens trailers terug te vinden van Half-Life 2: Episode Two. Zoals de titel het al zegt zal Episode Two verder gaan waar Episode One ophield. Het is nog even wachten op de game, maar tot dan kun je bezig blijven met de twee nieuwe trailers die hieronder te downloaden is. Ze laten twee fragmenten uit twee verschillende levels zien, genaamd Abandoned Mineshaft en Cave Exploration.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

De eerste trailer, Abandoned Mineshaft, is 16.3MB groot en hier te bekijken. De High-Definition versie is ruim 50MB en hier te streamen. De tweede trailer, Cave Exploration, is 10MB groot en hier te zien. In High-Definition is hij driemaal zo groot en via deze link te downloaden.

Half-Life 2: Episode Two zal naar verwachting eind februari 2007 verschijnen.

  1.   
    ChielB's avatar

    Het zijn ook altijd fragmenten van mensen die er totaal niets van bakken in zo’n trailer…. 😛

  2.   
    M o n d e o's avatar

    Hoe duur wordt deze?