Eerste teken van leven Grand Theft Auto: Vice City Stories

Rockstar lanceert binnen nu en twee maanden de tweede Grand Theft Auto voor de PSP, maar tekenen van leven hebben we nog niet gezien. Tot voorkort dan, want nu is er een trailer vrijgegeven evenals een kleine website. Op de website wordt bevestigd dat Vice City Stories een multiplayer zal krijgen. De trailer vindt je hier.

Met de komst van de trailer worden er weer een aantal geruchten ontkracht. Zo zou Lance Vance nog altijd ingesproken worden door Phillip Michael Thomas, de vroegere ster van Miami Vice. Daarnaast zou zijn broer Vic Vance ingesproken worden door Pulp Fiction-acteur Ving Rhames. Beide stemmen zouden volgens kenners echter in de trailer niet ingesproken zijn door de genoemde acteurs.

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto: Vice City Stories is Victor ‘Vic’ Vance, de broer van Lance Vance uit het orginele Vice City. Hij heeft vroeger bij de marine gediend en de game speelt zich af in 1984, dus twee jaar voor de gebeurtenissen in Vice City. In tegenstelling tot Grand Theft Auto: Liberty City Stories is de stad van Vice City Stories wel veel groter dan in de game die vier jaar geleden al eens verscheen, Miami is namelijk verdubbeld. Ook is je bewegingsvrijheid in de game vergroot, zo is het weer mogelijk te zwemmen en zijn er ook jetski’s en helicopters aanwezig. Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel nieuwe wapens en voertuigen, waarvan de scooters en motoren ditmaal makkelijker te besturen zijn.
Verder biedt de game vanzelfsprekend een heleboel nieuwe missies die een stuk complexer zullen zijn dan in Liberty City Stories. Verwacht dus niet persรฉ moeilijker opdrachten, maar zeker wel veelzijdiger en uitdagender opdrachten.

Grand Theft Auto: Vice City Stories zal vanaf 20 oktober in de winkels liggen. Voor meer info kun je ook de preview lezen.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik kan niet wachten ๐Ÿ˜€

 2.   
  Dilliemaster's avatar

  ik ga me tog Over een maandje ofzo enn PSP kopen dus haal ik die er meteen bij ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Mick.W's avatar

  kheb geen psp maar deze game lijkt me echt vet

 4.   
  MaxrinAss's avatar

  nee ik ook niet, ik vind zo’n psp veel te duur ๐Ÿ™„

 5.   
  J-Loco's avatar

  Precies, veels te duur joh. Hij kan wel leuke dingen maar de meeste gebruik je niet. Ik gamede alleen als ik niks op mijn PC, PS2, of Xbox te doen had. De MP3 speler is wel leuk enzo maar de boxen zijn veels te zacht net als de oordopjes, ook is hij te groot voor in je zak. Film kijken is leuk.. Maar zeg nou zelf ook alleen maar voor als je op reis gaat. Thuis doe je dat meestal niet.. Misschien was hij het waard als er een 2.0 Mega pixel camera met film functie in zat, 2 analoge sticks en een standaart geheugen van 1 gig of 512 MB ofzo

 6.   
  Lasso's avatar

  Grappige toevoeging als je begint met ‘hij is te duur’. ๐Ÿ˜›

 7.   
  Design's avatar

  Haha, idd Lasso. Moet er ook om lachen. ๐Ÿ˜› Maar dit lijkt me wel een stevige game voor de PSP te gaan worden.

 8.   
  spysiem's avatar

  @ j-loco…
  heb je er wel 1? ๐Ÿ˜› ik gebruik namelijk alles

 9.   
  Eggie124's avatar

  ja zo duur is het voor wat je er voor terug krijgt.. je gebruikt alles.. en als je 1.50 heb pomp je je psp vol met LEGAALE homebrew!!

 10.   
  Cirdan's avatar

  dit lijkt wel een vette game;) maar heb geen psp…omdat ik blut ben ๐Ÿ™„

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  @J-Loco

  hij is helemaal niet geroot voor je broekzak of jaszak.en idd hij is duur ja en ik gebruik de mp3 speler ook niet echt zowat.je zij dat de oordopjes zacht zijn ja klopt maar je kan toch ook andere gebruiken.en ja films kijken is voor onderweg ja maar waar denk je dat een portable voor gemaakt word voor spelen enzo onder weg :D.en ja je kan niet alles hebben maar jek an toch memory stick kopen of niet ๐Ÿ˜›

 12.   
  maver99's avatar

  leuk spel ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜†