Saints Row patch aangekondigd

De game ligt nauwelijks in de schappen of er wordt alweer een patch aangekondigd. Volition, ontwikkelaar van potentiële topper Saints Row, heeft zojuist bekend gemaakt een patch te gaan ontwikkelen voor deze game. Hierin zullen een aantal bugs gefixt worden die tot nu toe irritaties op kunnen leveren. Op de screenshot is te zien hoe wegen in het niets verdwijnen, een van de bugs die opgelost zal worden.

In Saints Row speel jij niet een vast personage maar maak je je eigen karakter. Er zijn een aantal voorafgemaakte gezichten maar je kunt ook zelf helemaal los gaan. De breedte van het gezicht, de hoogte van de wenkbrauwen en neus, de breedte van de neus, de dikte van de lippen, de grootte van het voorhoofd, het zit er allemaal in. Het is nog net geen Oblivion, maar het komt wel heel dichtbij.
Wanneer je vervolgens je eigen gangster hebt aangemaakt wordt er een geinige cutscene afgespeeld waarin drie gangs elkaar helemaal afrossen, neerknallen en opblazen, terwijl jij midden in het spervuur zit. Even later word je geholpen en gerekruteerd door de 3rd Street Saints, een andere lokale bende. Je sluit je erbij aan en dient je eerst te bewijzen door een robbertje te vechten met een aantal leden. Daarna neem je wat missies aan waarin je andere gangs neer moet halen, en zo werk je je steeds meer op in het lokale bendesleven.
De game ligt dus vanaf deze week in de winkels.

  1.   
    Design's avatar

    Deze game is wel fun, maar gaat na een tijd wel vervelen, vind ik. Maar bugs fixen, kan natuurlijk nooit kwaad. 😉

  2.   
    Mandamo's avatar

    Dit had ik gister ook gezien idd, wilde het al melden bij Volition! 😛