Het voetbalseizoen gaat weer beginnen met LMA 2007…

LMA Manager 2007 – een van de toonaangevende voetbalmanagementgames voor spelcomputers – komt deze september naar de Xbox 360, PC en PS2. Het is een adembenemende voetbalzomer geweest met vliegende kopstoten, Portugese knipoogjes, Juventus dat degradeert en nieuwe trainers voor Ajax en PSV…maar we hebben het hoofdgerecht nog niet gehad: LMA Manager komt namelijk net op tijd terug voor de start van het voetbalseizoen.

LMA Manager 2007 komt in september voor het eerst naar de PC en Xbox 360, maar heeft de afgelopen jaren natuurlijk al furore gemaakt op de spelcomputers. Ook de compleet nieuwe en verbeterde PS2-versie zal de start van het 2006/2007-seizoen overigens redden. Daarnaast heeft het spel een nieuwe game en database engine en wordt tegenwoordig ontwikkeld door de interne Codemasters-studio, die er voor hebben gezorgd dat de game echt naar een nieuw niveau wordt getild. Verwacht onder meer een transfermarktsysteem met meer diepgang, een gedetailleerde 3D-wedstrijdsectie die de realiteit van de wedstrijden naar je toebrengt en natuurlijk heel veel meer teams om mee te spelen.

LMA Manager 2007 komt overigens ook nog op de mobiele telefoon in oktober 2007 voor de liefhebber. De game zal beschikbaar zijn via de grote Europese providers en op de meeste mobiele telefoons.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  vett 8)
  Welke datum kunnen we m ongeveer verwachten?

 2.   
  N.Frufo's avatar

  Voetballen is een sport die je moet trekken!

  Geef mij Badminton.