Demo vrijgegeven van Killzone: Liberation

Voor, tijdens en na de feestdagen was het uiteraard een drukte van jewelste in gamesland. Voor de PSP bezitters die door alle drukte (hoogst onwaarschijnlijk, maar toch) Killzone: Liberation hebben gemist, biedt Guerilla een demo van de game. De demo bevat een volledig singleplayer level en een multiplayer omgeving. Hij kan gedownload worden op de officiële website. Have fun.


Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter. De game is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.

In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.

Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

Killzone: Liberation kwam 2 november uit op de PSP.

 1.   
  Mandamo's avatar

  *pakt psp… 😀

 2.   
  real gamer's avatar

  Beter 😛

 3.   
  real gamer's avatar

  oeps

 4.   
  Ruudjee's avatar

  Already done 😀

 5.   
  spysiem's avatar

  best cool spel!

 6.   
  Design's avatar

  *pakt ook PSP 😀

 7.   
  kingofthegamers's avatar

  ik wil geen spelbraker zijn maar killzone liberation is sucks ik heb het ook gedownload voor mn psp(jah ik heb er een sinds umm een paar dagen) maaar dat spel is zo kut het

  p.s als jullie op pspparty.nl kijken zagen jullie dat die demo al langer bekend was 😀 8)

 8.   
  spysiem's avatar

  1. het is spelbreker (anders weet ik niet wat er tussen jou kots zit)
  2. en het is leuk vind ik:)