Killzone: Liberation verovert z’n gouden vrijheid

Killzone maakt nu ook de overstap naar de handhelds en Killzone: Liberation wordt de eerste stap. Vandaag is bekend geworden dat de Amsterdamse ontwikkelaar Guerilla de game heeft afgerond. Killzone: Liberation is dus helemaal klaar en gereed om gedrukt, verpakt en naar de winkels vervoerd te worden. Het spel zal vanaf 2 november aanstaande in de winkels liggen.

Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter. De game is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.
In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.
Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

Killzone: Liberation komt op 2 november uit, exclusief voor de PSP.

  1.   
    Cirdan's avatar

    netjes;)

  2.   
    Design's avatar

    Idd, lijkt me vet! 😀