Eerste mappack te downloaden voor LotR: Battle for Middle-Earth II

Na een release in het voorjaar voor de PC is de game The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II nu ook op de Xbox 360 verschenen. Electronic Arts gooit er voor de eigenaren van die laatste versie maar meteen een aantal nieuwe maps tegenaan met een mappack. Dit mappack is voor 700 Microsoft Points van de Xbox Live Marketplace te halen en bevat drie nieuwe maps, te weten Weathertop, Argonath, en Umbar. Deze zijn speelbaar in een los skirmish-potje, of online via Xbox Live.

Het spel zal zich dit keer afspelen in het noorden van Middle-Earth en zal gaan over de strijd tussen Aardmannen, Dwergen en Elven. Deze volkeren vechten een grote oorlog uit in het noorden van Midden-Aarde, tegelijk met de belegering van Minas Tirith, waarover in enkele passages van de boeken van Tolkien wordt verteld.
Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II ditmaal mogelijk ook op water te vechten met schepen, en je kunt ook een enorme basis bouwen. Ook de legers zullen net zoals in het eerste deel weer gigantisch zijn, met beeldvullende veldslagen en soldaten waar je ook kijkt. Naast bestaande helden zoals Elrond is het ook mogelijk je eigen helden te maken. Ook het tweede deel zal natuurlijk weer online te spelen zijn.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II ligt nu in de winkels voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  Design's avatar

  Lol een map-pack waar je voor moet betalen. Als je hem op pc hebt, kan je zoveel maps als je wilt downloaden en dan gratis… Ik denk niet dat zo’n map-pack veel succes zal hebben op de Xbox. 🙄

 2.   
  mastertje's avatar

  ik denk niet in het begin maar later wil je ook wel een keer iets anders spelen enzo 😉

 3.   
  Design's avatar

  Ja, misschien wel. Maar ik moet zeggen, ik heb BFME II nu al sinds die uit is en ik ben nog steeds niet alle maps beugespeeld. Dus ik denk dat het dan toch nog wel effe zou kunnen duren. Tenzij voor de echte fans, die halen deze meteen op. 😉

 4.   
  mastertje's avatar

  idd 😉