Kijk je ogen uit op twee nieuwe screens van Enemy Territory: Quake Wars

We hebben een twee nieuwe beelden binnen van het adembenemend mooie spel Enemy Territory: Quake Wars. Deze game zal, in tegenstelling tot zijn voorganger, Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory, wel in de winkels komen te liggen. Hij maakt gebruik van de Doom 3 engine en hou je hand maar onder je mond, want het kwijl zal er letterlijk uitstromen. Het is te hopen dat Onze Lieve Heer dat daarboven in de hemel ook niet doet, want regen hebben we de laatste dagen al genoeg gehad. En anders hebben we er nu een mooie verklaring voor.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

Enemy Territory: Quake Wars is onlangs helaas uitgesteld en gaat in 2007 op de PC verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    G-Man's avatar

    Aargh! 2007, nóg langer wachten… Bouw hem dan gelijk op de UE3 of de CE2.

  2.   
    Idsipits's avatar

    altijd dat wachten zeg 😥

  3.   
    J-Loco's avatar

    zo mooi is het nou ook weer niet hoor 🙄

  4.   
    Design's avatar

    Pfff, nog zo lang… 🙄

  5.   
    Daffy's avatar

    Ik wil dat t eerder uitkomt