Nintendo Wii vanaf 6 november in de Amerikaanse schappen?

Het Amerikaanse kindertijdschrift Sports Illustrated for Kids komt met het nieuws dat de Nintendo Wii wel eens vanaf 6 november in de Amerikaanse schappen kan komen te liggen. Het is natuurlijk te betwijfelen of dit waar is, aangezien het sterk lijkt dat juist een sportsmagazine met dit nieuws zou komen. Aan de andere kant was het eerder ook al National Geographic Kids was dat met nieuwe details kwam omtrent Donkey Konga, The Legend of Zelda: The Twilight Princess en Super Smash Bros. Brawl.

Sports Illustrated for Kids zelf zegt de informatie te hebben van een van de grotere Nintendo-blogsites op het web, GoNintendo.com. Waarom hun dan zelf deze info niet hebben gepost blijft nog een raadsel. Nintendo zelf heeft november al wel als een van de maanden genoemd waarin de release zou kunnen plaatsvinden, maar dat zou net zo goed in Japan kunnen zijn.

Wanneer er meer informatie is omtrent de launch van de Nintendo Wii, in welk werelddeel dan ook, lees je dat natuurlijk op Gamersnet.nl.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  hebbe hebbe hebbe

 2.   
  Design's avatar

  Geen Wii voor mij. PS3, here I come! ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰

 3.   
  G-Man's avatar

  X360 van mij, Wii bij succesvolle launch voor mij. PS3 kan me m’n rug op! ๐Ÿ˜› Vooral dankzij de games, want de meeste vind ik niet zoveel aan en dan kom je al snel uit op het kopen van een X360 of een Wii, of allebei ๐Ÿ˜‰

 4.   
  LC_'s avatar

  Ik ga helemaal voor de 360 ik heb hem al een aantal maanden en ben er heel blij mee ik denk niet dat de PS3 voor mij wat is omdat ik de ps2 ook al bijna niks vond de games zijn zoiezo niet zogoed vergeleken de 360 8)

 5.   
  G-Man's avatar

  Ik heb ergens anders alweer gelezen dat de Wii misschien zelfs al in September uit gaat komen ๐Ÿ˜ฎ Tenminste, er werd gezegd dat gezien de staat van ontwikkeling en de productie ervan al zover is dat ze Oktober en misschien zelfs September kunnen halen voor de launch van de Wii 8)

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  messchien hebben maar niedegval de ps3 en de 360 wil ik.maar je kan nog niks zeggen van de ps3 spellen de 1ste generatie games zijn altijd minder.

 7.   
  J-Loco's avatar

  ik neem alleen Wii, GTA neem ik wel op de PC of misschien als ik een 360 heb tegen die tijd.Wii word egt ownage

 8.   
  Cirdan's avatar

  ik ben met design eens;) ik wacht op de PS3;) ๐Ÿ™„ en nee ik ben geen fanboy. ik vind dat op de PS3 veel betere games op komen;)