SEGA viert 60e verjaardag met dikke Steam sale en gratis game

SEGA is jarig en daar zijn ze me potverdulleme een partijtje blij mee! Onder het motto Go SEGA duikt het ooit zo machtige bedrijf diens 60e verjaardag in en wij – de consument – krijgen tot en met 19 oktober heuse traktaties voorgeschoteld. Geen taart ofzo, maar wel dikke kortingen op Steam. Kortingen tot wel 100% zelfs, waarmee ik wil zeggen dat er zelfs eentje gratis wordt aangeboden.

De gratis game is ook meteen een klassiekertje van heb ik me daar. Sonic the Hedgehog 2 valt namelijk met gesloten beurs aan je Steam-account toe te voegen. Niet dat de game voorheen een rib uit je lijf kostte, maar soit. Gratis is altijd nice. Ook Company of Heroes 2 is voor bijna noppes binnen te hengelen, gezien deze maar €1 kost.

Ook liefhebbers van SEGA’s Mega Drive-games kunnen zichzelf eens goed in de handjes wrijven, gezien de SEGA Mega Drive & Genesis Collection voor een schamele €7,66 aan te schaffen valt. Dat zijn 58 games voor een krappe €0,13 cent per stuk! Ze zullen misschien niet allemaal nostalgische gevoelens bij je oproepen, maar voor iets meer dan een duppie per game mag je niet klagen.

Mocht je toch per se de beurs gesloten houden, dan mag je ook Total War: WARHAMMER 2 dit weekend gratis en voor niets uitproberen. Mocht je het achteraf toch het aanschaffen waard vinden, dan krijg je alsnog 66% korting aangeboden. Bedankt, SEGA!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven, gebruik hiervoor de links bovenaan de pagina