Kwijlen op een heel nieuw screenshot van Enemy Territory: Quake Wars

We hebben een heel nieuw beeld binnen van het adembenemend mooie spel Enemy Territory: Quake Wars. Deze game zal, in tegenstelling tot zijn voorganger, Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory, wel in de winkels komen te liggen. Hij maakt gebruik van de Doom 3 engine en hou je hand maar onder je mond, want het kwijl zal er letterlijk uitstromen.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

Enemy Territory: Quake Wars moet ‘ergens in 2006’ op de PC gaan uitkomen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ChielB's avatar

  Ik vind Crysis er nog steeds grafisch sterker uitzien…. 8)

 2.   
  Cirdan's avatar

  ligt het aan mij of aan mij pc want ziet het er niet echt super uit..:S

 3.   
  Narcist's avatar

  /me stemt voor ongecomprimeerde en grotere screenshots ;>

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Ik kwijl hier echt!!!!!!!!

  niet bij. 😆

 5.   
  ChielB's avatar

  Dit screenshot is ook niet van de beste kwaliteit. Op diverse andere sites is hetzelfde shot, maar dan veel mooier te zien.
  Ach ja, het gaat om het idee…. 😀

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ The Jedi Master

  grotere screens hij past geen eens helemaal op me scherm komt messchien door de resolutie heb een 19 inch scherm maar me moeder wil de resolutie de resolutie op800x600 houden 👿 ik ben niet blind ofzo echt ongeloofelijk.anders is het teklein zegt ze

  maar binnenkort eigen pc 😆

 7.   
  Narcist's avatar

  19″ scherm en dan op 800×600….damned dat is echt fucked up. Ik zou gewoon tegen haar in gaan en resolutie op 1600×1200 of hoger zetten 😛

 8.   
  J-Loco's avatar

  wel mooi.. 😀

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ The Jedi Master

  nee 1024×768 is groot zat.maar heb messchien morgen een eigen pc als het mag zit nu ook op me eigen maar ja p2 was het nu p3 met 450 mhz dus daar kan ik alleen op msnen enzo 😆

 10.   
  Diede's avatar

  lol dit is het level “cs_assault” van cs:source!

 11.   
  Rock-in's avatar

  Ziet er super goed uit. Ben benieuwd wat voor multiplayer der in zit. Beter niet zo;n eentje als Quake 4 want dat is echt sh+t 😛

 12.   
  Design's avatar

  Zo schitterend is het nu ook niet. Crysis ownt nog steeds. 8) 😉

 13.   
  G-Man's avatar

  Crysis is grafisch ook veel sterker, en je hebt daar ook Windows Vista met DX10 voor nodig en een speciale videokaart om die op max te spelen. Quake Wars is voor nu een echt grafisch hoogstandje dat voortkomt uit een compleet omgebouwde versie van de Doom 3-engine. Dat op de Source-engine na tot nu toe de beste engine is voor games. Noujah, misschien dat Oblivion een betere heeft ofzo mr verder niets.

  Quake Wars wordt gewoon een te gekke game met prachtige graphics en geweldige gameplay, spanende online veldslagen en aan deze screen te zien ook flink wat actie in gebouwen en op de straten van steden.

 14.   
  para's avatar

  kwijl

 15.   
  Daffy's avatar

  Deze game ga ik zeker kopen want ik speel Wolfenstein ET die vind ik al lachen.Maar deze vind ik ckr vet 😆

  Greez #DH.Daffy

 16.   
  Daffy's avatar

  Deze game ga ik zeker kopen want ik speel Wolfenstein ET die vind ik al lachen.Maar deze vind ik ckr vet 😆

  Greez #DH.Daffy

 17.   
  J-Loco's avatar

  @ G-man

  Jij weet niks van grafische engines blijkbaar, de Oblivion engine is oorspronkelijk voor de 360 gemaakt, daarom dat een PC met dezelfde hardware als de 360 (lees: vergelijkbare hardware) Oblivion niet fijn draait, geen goede engine dus, veeeels te zwaar ook.

  De doom 3 engine is prima, niet voor open plekken. Daarom zullen maar weinig mensen deze game echt op high spelen.

  HL2 engine = perfect. Genoeg eyecandy draaibaar voor bijna iedereen en maakt ook gebruik van HDR enz enz..

 18.   
  G-Man's avatar

  Wat ik in dat bericht typte is gebaseerd op dingen die ik hier en daar gelezen heb. En Oblivion heeft gewoon prachtige graphics vind ik en daar kunnen niet veel games tegenop. Met HDR is HL2 idd wel erg mooi en het water uit HL2 ziet er nog altijd het beste uit. Ik merk op mijn PC dat HL2 veel vlotter loopt en dergelijke en de Doom 3 was toen die uitkwam de grafisch beste game allertijden. Dat duurde misschien niet lang maar ik neem aan dat dat aan de engine te danken was. D3 heeft helaas wel een veel te dikke ‘plastic-look’. HL2 is erg mooi, maar ver van perfect. De effecten zijn werkelijk prachtig, de gezichtsbewegingen zijn erg realistisch en HL2 toont de mooiste kont allertijden getoond in video-games met Alyx. Dus jah, voor nu is het redelijk perfect. De D3-engine is bij Quake Wars van top tot teen omgebouwd. In plaats van meerdere textures is het landschap getoond en geladen als ��n grote texture wat al die lelijke randen wegheeld. Het detail is flink aangepast en nu is het ook mogelijk om grote slachtvelden te spelen met nog mooiere graphics dan dat er in D3 was. Ik heb wel verstand van graphics hoor 😛

 19.   
  Barcaboy13's avatar

  Nu ik nog

 20.   
  J-Loco's avatar

  van graphics ja, is niet moeilijk. als je dingen als AF, AA, Textures, HDR/bloom,shaders kan opnoemen en weet wat het is heb je er al verstand van. engine gaat verder dan dat he ! Half life 2 is trouwens in zo’n beetje alles mooier dan oblivion, ook de engine is stukken beter.

  de gezichten, ragdoll (havok engine), shaders, textures, randjes allllesss is mooier in HL2, ook water is mooier in HL2, alleen het gras en bomen zijn wel wat mooier. maar dat is eigelijk 1 van de weinige dingen.

  ik heb trouwens allebij de games (oblivion en HL2) en ik speel ze allebij op high met zelfde resolutie, HL2 is beter en mooier (de engine dan)