Officiele website van Killzone: Liberation sluipt het web op

Killzone kennen we allemaal als een game die veel zou beloven, maar uiteindelijk niet helemaal geworden is wat de meeste gamers ervan hebben verwacht. Dit keer hoopt Guerilla dat de PSP versie van het spel wel hélemaal gaat worden wat de gamers willen. Of Killzone dit keer niet net naast de plank slaat is nog maar afwachten, maar vandaag hebben de mannen van de Amsterdamse ontwikkelstudio de officiele website van de game online geknald. Deze is hier te bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om de website via de browser van je PSP te bezoeken, dan ga je naar deze link.

Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter. De game is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.
In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.
Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

Naast Killzone Liberation is Guerilla ook bezig met een Killzonespel voor de PlayStation 3. Deze moet tegelijk met de launch uitkomen. Killzone: Liberation komt, zoals gezegd, in het vierde kwartaal (oktober, november, december) van 2006 uit.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Wrm alleen op de consoles 👿 Stelletje kaaskoppen zijn t ook doe t op zijn minst op de PC