Nieuwe in game beelden Micro Machines V4

Er is een tweede filmpje online verschenen van de zeer verdienstelijke fun racer Micro Machines V4. In het filmpje valt op dat, vergeleken met de versie die wij hebben gespeeld, er meer interactiviteit is met de omgeving, de game een wat vrolijkere look heeft gekregen, maar vooral dat de camera beter lijkt mee te werken. Bekijk de in-game beelden hier.

In Micro Machines V4 race je in en om het huis. Dat variert van pooltafels en badkamers tot scheikundelokalen en een archeologisch museum. De enige regel in de game is, net als vroeger, dat er geen regels zijn. Hoe je wint maakt niet uit, als je maar als eerste eindigt. Dat betekent dat je in deze game naast het nodige duw- en trekwerk ook een wapenarsenaal tot je beschikking hebt om de tegenstanders het onderspit te laten delven.

In totaal zijn er maar liefst 750 auto’s, verdeeld over 25 verschillende boxen (zelfde types auto’s). Tel daarbij de 50 verschillende circuits in 25 verschillende omgevingen bij op en je bent nog wel even zoet. De verschillende speelmodi zoals het al eerder genoemde ‘Battle’, ‘Time Attack’, maar ook de klassieke race doen daar nog eens een schepje bovenop. Voor meer informatie, lees je de preview

 1.   
  Rock-in's avatar

  Doet me denken aan een internet spelletje was wel lagge. Dit is alleen veel uitgebreider 😛

 2.   
  kingkillzone's avatar

  hahahaha cker lache spel keb m lkkr al gespeeld op ps2 😛 zat een demo van bij bij opm2 magazine 😉

 3.   
  snowbob's avatar

  haha ken de eerste nog erg verslavend

 4.   
  Ariose's avatar

  ik ken de eerste ook nog, lijkt me echt een leuke game voor de ds of psp 😛

 5.   
  Lasso's avatar

  Wow, dat is lang geleden hoor, de eerste kwam uit in… 1991/1992?