E3: Nieuwe Killzone: Liberation trailer

Killzone kennen we allemaal als een game die veel zou beloven, maar uiteindelijk niet helemaal geworden is wat de meeste gamers ervan hebben verwacht. Dit keer hoopt Guerilla dat de PSP versie van het spel wel hélemaal gaat worden wat de gamers willen. Of Killzone dit keer niet net naast de plank slaat is nog maar afwachten, om wat meer een idee te krijgen van dit spel kan je de nieuwe E3 trailer downloaden onderaan de pagina.

Killzone Liberation zal een Killzone-spel worden voor de PSP, maar echter geen first-person shooter. De game is namelijk een actiespel dat gespeeld wordt uit een isometrisch perspectief, zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid dat heeft. Het is dus geen derdepersoons camera die je zelf kan bewegen, maar een camerapunt dat per gebied vaststaat, waardoor je altijd een goed overzicht op de situatie hebt.
In Killzone Liberation speel je Templar, waarmee je ook al in het eerste deel hebt gespeeld. Je moet verschillende krijgsgevangenen achter de vijandelijke linies bevrijden. Deze vijanden zijn natuurlijk weer de Helghast.
Net zoals in Metal Gear Solid zal de nadruk liggen op stealth, jezelf verstoppen en daarbij het goed gebruik maken van de omgeving. Killzone Liberation krijgt nieuwe moves, nieuwe wapens en nieuwe mogelijkheden.

De E3 trailer is hier te downloaden en is slechts 3MB groot.

Naast Killzone Liberation is Guerilla ook bezig met een Killzonespel voor de PlayStation 3. Deze moet tegelijk met de launch uitkomen. Killzone: Liberation komt, zoals gezegd, in het vierde kwartaal (oktober, november, december) van 2006 uit.

 1.   
  R.andom H.ero's avatar

  vet maar ik heb geen PSP en ik ga geen PS3 halen want die 360 kostte me al meer dan genoeg

 2.   
  Cirdan's avatar

  ik ga de PS3 wel kopen;) maar niet met deze game 8)

 3.   
  geraldrealgamer's avatar

  ik ook maar o.a. met deze game 😛

 4.   
  Rock-in's avatar

  Wrm, komt Killzone alleen voor de PS3 en PSP ! 👿 😥 Dit is nu echt een PC-shooter