“Half-Life 2 voor Xbox is een grote teleurstelling”

Geen uitspraak van ons, niet van andere gamers maar van de man achter Half Life 2 zelf. Gabe Newell, ontwikkelaar van het spel heeft dit tijdens de GDC namens Valve gezegd. Blijkbaar is het niet geworden wat hij ervan had verwacht, want hij vertelde ons het volgende:

  “Half-Life 2 for Xbox was the first big retail disappointment we’ve had in the history of the company. So that sort of caused us to scratch our heads a little bit. We’ve never missed our forecast on any significant product before, so the fact that that product under performed by somewhere between the factor of two to three was really surprising to us. We still haven’t figured out what the hell that meant.”

Dit heeft hij gezegd nadat is gebleken dat de Xbox eigenaren niet echt in de rij stonden voor dit spel dat het op de PC wel goed doet. Reden hiervan is waarschijnlijk het feit dat er geen multiplayer mode in zit, en dat is toch waar het de meeste gamers tegenwoordig om draait. Lekker online met een hele groep gamers tegen elkaar of met elkaar missies uitvoeren of simpelweg elkaar afslachten. Ook kan het feit dat de meeste mensen de game toch al voor de PC hebben gehaald mee tellen dat de game het minder goed doet voor de Xbox. Want wie koopt er nou een game dubbel?

 1.   
  Eggie124's avatar

  ik koop wel eens een game dubbel hooor ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  YpoX's avatar

  ik ook hoor, je bent dus niet de enigste

 3.   
  Cirdan's avatar

  ik niet of de missies en alle andere dingen moet anders zijn…als ik die game eerst voor de PC heb dan hoef ik geen hetzelfde game voor een console ofzo..

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  kijk als het spel op de pc en xbox komt hoef jeh em nog niet dubbel tekopen ik heb hem op de xbox omdat de pc het niet aan kan.en ik vond het echt geen teleur stelling op de xbox

 5.   
  Cirdan's avatar

  nee idd maar Half-life 2 wou heel veel mensen hebben dus ze konden niet wachten en kochten het maar voor de pc. dus..daarom is het ook een grote teleurstelling voor de X-box

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja hadden ze moeten wachten zoals ik ๐Ÿ˜†

 7.   
  Cirdan's avatar

  jij heb(had) geen goeie pc:P dus is wel logisch dat jij voor de X-box kocht ๐Ÿ™„

 8.   
  Broodbeleg's avatar

  inderdaad wie koopt nou een game dubbel, misschien als die heel goed is maar niet vaak

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja zoals gta lol

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik vond hem grafisch wel mooi