…en van Ghost Recon: Advanced Warfighter…

Nadat het spel eerst al was uitgesteld, was het gister dan eindelijk zover Ghost Recon: Advanced Warfighter heeft de gouden status bereikt voor de Xbox 360. Over de releasedata van de game wordt een beetje moeilijk gedaan. Vanaf 9 maart kunnen Xbox 360-gamers het spel kopen, en een weekje later, op 16 maart, ligt de game ook in de winkels voor de orginele Xbox. Vanaf 30 maart zal het spel te koop zijn voor de PlayStation 2 en mensen die deze shooter op de PC willen spelen moeten helaas wachten tot het tweede kwartaal. Vandaag hebben we voor jullie een nieuwe trailer dat hopelijk het wachten op deze game moet gaan verzachten….

Ghost Recon: Advanced Warfighter zal weer in de nabije toekomst plaatsvinden, te weten in het jaar 2013/2014. De game speelt zich af in Mexico City en dat zal nu het toneel zijn van het Ghost Team dat, onder leiding van kapitein Scott Mitchell, weer vele missies gaat uitvoeren, ditmaal omdat er Amerikaanse geheimen zijn gestolen. Opvallend aan de screenshots is het rijke kleurenpalet en de wonderlijk scherpe graphics. Naast een nieuwe, spannende campaign mode zul je Ghost Recon: Advanced Warfighter natuurlijk ook weer via Xbox Live kunnen spelen.

De trailer is hier te downloaden en bestaat uit 26MB.

Ghost Recon: Advanced Warfighter zal dus op 9 maart uitkomen voor de Xbox 360, 16 maart voor de Xbox, 30 maart voor de PlayStation 2 en in het tweede kwartaal (april/mei/juni) voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren