Vervolg op Ghost Recon: Advanced Warfighter al ver gevorderd

Na een eerder bericht met minder goed nieuws heeft Ubisoft vandaag toch ook nog wat leuker nieuws te melden. De ontwikkelingen van een tweede deel van Ghost Recon: Advanced Warfighter zijn al in een ver gevorderd stadium. Op welke platformen deze nieuwe tactical-shooter zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt, maar in elk geval zal de release in het eerste kwartaal van 2007 plaatsvinden.

Ghost Recon: Advanced Warfighter vindt plaats in de nabije toekomst, te weten in het jaar 2013/2014. De game speelt zich af in Mexico City en dat zal nu het toneel zijn van het Ghost Team dat, onder leiding van kapitein Scott Mitchell, weer vele missies gaat uitvoeren, ditmaal omdat er Amerikaanse geheimen zijn gestolen. Opvallend aan de screenshots is het rijke kleurenpalet en de wonderlijk scherpe graphics. Naast een nieuwe, spannende campaign mode zul je Ghost Recon: Advanced Warfighter natuurlijk ook weer via Xbox Live kunnen spelen.

Ghost Recon: Advanced Warfighter is begin dit jaar al verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox en Xbox 360.

  1.   
    Eggie124's avatar

    al best snel een vervolg… naja 1 jaartje, ik ben benieuwt 😀

  2.   
    ChielB's avatar

    Ubi goes EA lijkt het wel he, met die snelle opvolgers.
    Ach ja, zolang het maar leuk blijft. 🙂

  3.   
    Tom's avatar

    Ik hoop op een goede 360 opvolger. GR is toch de op een na best gespeelde Live game van de oude XBox, doet het nu ook goed voor de 360. Dus die kans mogen ze niet laten liggen!